(020) 4 11 66 88

Je aanhanger rijbewijs haal je bij Rijschool Amsterdam

Direct bestellen

Maak hieronder je keuze

 • Lespakket 80

  4 rijlessen + praktijkexamen € 449,- Bestel direct
 • Lespakket 100

  6 rijlessen + praktijkexamen € 549,- Bestel direct
 • lespakket 120

  8 rijlessen + praktijkexamen € 649,- Bestel direct

Veel gestelde vragen

  • Rijden in de nieuwste VOlKSWAGEN

   Bij RSA rijd je in de nieuwste volkswagen TIGUAN, deze is uiteraard van alle veiligheidsvoorzieningen en luxe voorzien. Daarnaast ook een erg gangbare auto om makkelijk mee te kunnen slagen.

  • Startpunt

   Rijschool Amsterdam ligt centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar. Indien je met de auto komt kan je gratis parkeren! De rijlessen gaan altijd van start bij ons hoofd kantoor in Amsterdam.

  • Duo korting

   Indien je samen wilt deelnemen aan de dagopleiding, kost elke tweede aanmelding slechts 50% van het lesgeld, ongeacht welke dag opleiding er gekozen wordt.

  • Dagopleiding

   Haal in één dag je aanhanger rijbewijs! Begin ‘s ochtends met de rijlessen en eindig met je aanhanger rijbewijs! Het kan al in 4 uur!

  • Direct reserveren

   Nu al zin gekregen om met de caravan op vakantie te gaan ? Of heb je het snel nodig voor je werk ? Reserveer direct je dagopleiding bij RSA!

 • Voor het rijden met een aanhangwagen achter de auto heb je soms voldoende aan het autorijbewijs (B). Het kan ook zijn dat je een aanhangwagen rijbewijs (BE) of een beperkt aanghangwagen rijbewijs (B+) nodig hebt. Dit wordt o.a. bepaald door het gewicht van de auto en het gewicht van de aanhangwagen.

  Grofweg kan je zeggen dat je bij een aanhanger die meer weegt dan 750 kg je een BE rijbewijs nodig hebt.

  Voor het B+ en BE-rijbewijs hoef je geen theorie certificaat te halen. Het CBR toetst tijdens het examen of je met een aanhangwagen veilig in het verkeer kunt deelnemen, op de juiste wijze rekening houdt met de beperkingen (qua rijden en zicht) en of je er goed mee achteruit kunt rijden. Achteruitrijden kan zowel in een rechte lijn als een bocht achteruit. Ook toetst het CBR of de kennis voldoende is met betrekking tot lading, papieren, welke aanhangwagens door welke auto’s getrokken mogen worden en de wettelijke eisen die er aan de inrichting van een aanhangwagen gesteld worden.

  Wil je meer weten over de wetgeving voor het BE rijbewijs, lees er dan hier meer over.

 • Indien je ervoor kiest om samen deel te nemen aan de dagopleiding betaal je altijd minder, voor elke tweede aanmelding wordt slechts 50% berekend ongeacht het pakket van keuze. Vergeet ook niet dat je van elkaar net zo goed leert!

  Mocht je geen duo partner hebben, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor je regelen.

Vragen of meer informatie?

Bel ons op (020) 411 66 88 of stuur ons een e-mail

Neem contact met ons op

Burgemeester Rendorpstraat 11 - 15
1064 EL Amsterdam (Nederland)

T020 4 11 66 88 F020 4 11 99 19 Einfo@rijschoolamsterdam.nl Locatie

Openingstijden

Zondag - maandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdag08:30 - 18:00

Lestijden

Maandag t/m vrijdag07:05 - 20:55
Zaterdag08:55 - 16:45