Automaat rijles

Automaat rijles volgen in Amsterdam

Volg automaat rijles bij Rijschool Amsterdam en slaag snel voor jouw rijbewijs! Wij leren je de vaardigheid van het autorijden te beheersen, zodat jij na het behalen van een rijbewijs als zelfstandig bestuurder de weg op kunt. Dit geeft een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Je kunt zelf de kinderen ophalen van school of zelf vrienden meenemen om een dag eropuit te gaan. Vanaf de leeftijd van 16,5 jaar kun je bij ons al starten met een rijopleiding voor de auto. Wij geven al vele jaren rijles aan zowel jong als oud. Wil jij ook ervaren wat het plezier van rijden inhoudt? Start met automaat rijles in Amsterdam en wij helpen je aan jouw rijbewijs!

Automaat Rijles Amsterdam

MELD JE NU AAN VOOR EEN AUTOMAAT PROEFLES!

Autorijbewijs pakketten

STARTERSPAKKET auto

25 Rijlessen (50 min.)

€ 1.929,25

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je aanleg hebt of al wat rij ervaring opgedaan hebt.

TOTAALPAKKET auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 2.701,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je nog geen of weinig rijervaring opgedaan hebt.

SPOEDCURSUS auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 3.356,50

 • Ervaren rij-instructeur
 • Meerdere malen per week
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Wil je snel je rijbewijs halen in Amsterdam? Omdat je simpelweg geen tijd hebt, dan is een spoedcursus een goede keuze.

Hoge kwaliteit rijles voor voordelige prijzen

Het is ons doel dat jij snel jouw rijbewijs haalt. Hier richten wij onze rijopleiding op in. Niet voor niets zijn wij de beste rijschool van Amsterdam. We leveren niet alleen de beste kwaliteit, maar zijn daarbij ook betaalbaar. Iedereen kan bij ons automaat rijles volgen. We bieden betaalbare rijlespakketten aan, zodat je ook met een beperkt budget bij ons aan een rijopleiding kunt beginnen. Woon jij in de omgeving van Amsterdam en wil je starten met het volgen van rijlessen? Plan een proefles in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Uitstekende lesauto’s
 • Hoog slagingspercentage
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Vrouwvriendelijkheid
 • Rijopleiding op maat
 • Ervaren rij-instructeurs

Naast praktijklessen ook een theoriecursus volgen

Bij ons ben je van elk type auto zeker als je automaat rijlessen in Amsterdam wil. Je kunt namelijk bij ons praktijklessen volgen in een automaat of in een handmatig bestuurbare auto. Wij bieden naast praktijklessen ook een theoriecursus aan. Om jouw rijbewijs binnen te slepen moet je namelijk slagen voor zowel het praktijkexamen als het theorie-examen. Je bepaalt zelf hoe je de theoriecursus volgt, individueel of klassikaal.. Heb je wat minder vrije tijd? Dat is geen probleem. Je kunt ervoor kiezen om een dagcursus te volgen of een weekendcursus. Met de juiste begeleiding zorgen wij ervoor dat jij slaagt voor beide examens!

Losse tarieven autorijbewijs

SoortOpmerkingTarief
Proefles 50 minuten + advies€ 65,-
Theorie CBR-examen€ 65,-
Losse rijles50 minuten€ 65,-
Geslaagde Rijschool Amsterdam

Automaat rijles Amsterdam met ervaren rij-instructeur

Amsterdam staat bekend om het drukke verkeer. Dit schrikt beginnende bestuurders soms af. Toch is dat nergens voor nodig. Bij Rijschool Amsterdam rijd je samen met een hooggekwalificeerde rij-instructeur. Dit zijn altijd vriendelijke mensen met veel ervaring. Ze blijven altijd rustig, in iedere situatie. Ook in Amsterdam. Ze zijn altijd aanspreekbaar en zorgen voor de best mogelijke omgeving voor jou om jouw rijvaardigheden in te perfectioneren. Het is belangrijk dat jij je 100% comfortabel voelt tijdens jouw automaat rijles. Daarom willen we je een rij-instructeur geven die bij je past en waar jij je op je gemak bij voelt. Maak kennis met onze rij-instructeur door het volgen van een gratis, geheel vrijblijvende, proefles.

Veel mensen denken dat ze een theorie-examen zonder moeite wel halen. Dit is niet de juiste instelling. Vaak zak je juist als je met dit idee het theorie-examen ingaat. Een gedegen voorbereiding en goede concentratie is belangrijk om voor het theorie-examen te slagen. Je moet veel hoofdstukken leren. Hierbij geldt: oefening baart kunst. Je kunt niet alles in één dag uit het hoofd leren. Neem hier ruim de tijd voor, het liefst enkele weken. Hoe vaker je de stof oefent en herhaalt, hoe beter het blijft hangen. De huiswerkbelasting van onze theoriecursus in Amsterdam is ongeveer 30 tot 40 uur.

Ook met faal- of rijangst slaag je

Sommige mensen zitten heel zelfverzekerd achter het stuur. Andere mensen hebben dit veel minder. Daarom bieden wij een speciale rijopleiding aan voor mensen die faal- of rijangst ervaren. Ook met faal- of rijangst kun je dus gewoon jouw rijbewijs halen! Wij stellen de rijopleiding op maat samen, waarbij we onze automaat rijles aanpassen aan jou. We willen namelijk dat jij helemaal jezelf kunt zijn. We creëren een prettige sfeer tijdens de rijlessen met een actieve, persoonlijke benadering. Hiermee hopen wij dat jouw faal- of rijangst wat afneemt. Aan de hand van een proefles in Amsterdam zal de rij-instructeur je advies geven over jouw inzicht en rijvaardigheid. Hier stemmen we de vervolglessen op af.

Rijschool met hoog slagingspercentage

Rijschool Amsterdam heeft niet voor niets een hoog slagingspercentage. We zorgen ervoor dat iedereen zo snel en zo goedkoop mogelijk het rijbewijs haalt. Dit doen wij door examengericht te rijden tijdens rijlessen. Vanaf jouw eerste automaat rijles werk je al naar het examen toe. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw rij-instructeur. We stomen je klaar zodat jij zonder problemen jouw autorijbewijs haalt!

Zij gingen jou Al voor

Neem contact op en start met rijlessen

Wil jij starten met automaat rijles in Amsterdam? Schrijf je in via het inschrijfformulier op onze website en plan een proefles in! Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Rijschool Amsterdam is te bereiken per mail via info@rijschoolamsterdam.nl. Je kunt ons ook bellen op 020-2389555.

MELD JE NU AAN VOOR EEN AUTOMAAT PROEFLES!