Rijlessen Amsterdam

Rijlessen volgen in Amsterdam

Met het volgen van rijlessen in Amsterdam leer je de vaardigheid van het autorijden beheersen. Je ervaart niet alleen het plezier van het rijden, maar ontdekt ook een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid wanneer je eindelijk met jouw rijbewijs zelfstandig de weg op kunt. Je kunt zelf de kinderen van school ophalen of zelf rijden wanneer je met vrienden een dag weg wilt. Overal kun je naartoe, wanneer je maar wilt. Wil jij dit ook? Vanaf 16,5 jarige leeftijd kun je bij Rijschool Amsterdam al beginnen met een rijopleiding. Zowel voor de auto, als voor de scooter of motor bieden wij rijlessen in Amsterdam aan. Start nu en wij helpen je snel jouw rijbewijs te halen!

Rijlessen Amsterdam Rijschool Amsterdam

MELD JE NU AAN VOOR EEN AUTO PROEFLES!

De beste rijschool van Amsterdam

Je wilt natuurlijk rijlessen volgen bij de beste rijschool van Amsterdam. Of het nu om motor-, scooter of autorijlessen gaat, Rijschool Amsterdam zorgt dat jij snel jouw rijbewijs haalt. We zijn in Amsterdam en omgeving actief. We bieden betaalbare pakketten aan, zodat je ook met een beperkt budget kunt beginnen met een rijopleiding. Je ontvangt kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Verder profiteer je bij ons van:

 • Rijopleiding op maat
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Uitstekende lesauto’s
 • Ervaren rij-instructeurs
 • Hoog slagingspercentage
 • Vrouwvriendelijk

Scooter-, motor- of autorijlessen volgen

Wij bieden motor-, scooter en autorijlessen in Amsterdam aan voor iedereen die efficiënt en snel het rijbewijs wil behalen. Tijdens een autorijles heb je de mogelijkheid om in ieder type auto te leren rijden. Wij bieden namelijk automatische en handmatig geschakelde lesauto’s aan. Daarnaast kun je bij ons ook theorielessen volgen. Zowel klassikaal als individueel. Je kiest zelf wat het beste bij je past. Heb je doordeweeks geen tijd? Geen probleem! Je kunt naast het doen van een dagcursus, ook de theorielessen in het weekend volgen.

Autorijbewijs pakketten

STARTERSPAKKET auto

25 Rijlessen (50 min.)

€ 1.929,25

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je aanleg hebt of al wat rij ervaring opgedaan hebt.

TOTAALPAKKET auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 2.701,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je nog geen of weinig rijervaring opgedaan hebt.

SPOEDCURSUS auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 3.356,50

 • Ervaren rij-instructeur
 • Meerdere malen per week
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Wil je snel je rijbewijs halen in Amsterdam? Omdat je simpelweg geen tijd hebt, dan is een spoedcursus een goede keuze.

Rijlessen Rijschool Amsterdam

Autorijlessen in Amsterdam met ervaren rij-instructeurs

Veel mensen denken dat Amsterdam een lastige plek is om te rijden voor beginnende bestuurders. Dit is echter helemaal niet het geval wanneer je een hooggekwalificeerde rij-instructeur naast je hebt zitten. Je krijgt bij ons altijd rijlessen van een ervaren rij-instructeur. Deze is altijd aanspreekbaar en ook nog eens hartstikke vriendelijk. Daarbij weten onze rij-instructeurs in iedere situatie rustig te blijven. Ook tijdens het drukke verkeer in de omgeving van Amsterdam. We willen de best mogelijke omgeving voor je creëren, zodat jij jouw rijvaardigheden tot in de puntjes kunt perfectioneren. Je krijgt daarom van ons een vaste rij-instructeur, waarbij jij je 100% comfortabel voelt. Ontdek aan de hand van een proefles of onze rij-instructeur bij je past.

Speciale rijlessen bij faalangst

Niet iedereen zit vol zelfvertrouwen achter het stuur. Er zijn mensen die er zelfs heel angstig van worden. Dit is heel normaal en zeker niet erg. Ook met rij- en faalangst kun je bij ons jouw rijbewijs halen. We stellen graag een rijopleiding op maat voor je samen, waarbij we de gehele rijopleiding aanpassen op jou. In een prettige sfeer volg je rijlessen op eigen tempo. Je kunt een actieve, persoonlijke benadering verwachten. Hiermee willen we niet alleen jouw rij- en faalangst verminderen, maar willen we er ook voor zorgen dat jij lekker jezelf kunt zijn. Denk je dat een gerichte rijopleiding op maat geschikt is voor jou? Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden. We geven je graag advies aan de hand van een proefles, waarmee we jouw rijvaardigheid en inzicht kunnen bepalen. De rest van de rijlessen in Amsterdam worden daarop afgestemd.

Profiteer van ons hoge slagingspercentage

Wil jij ook zo snel mogelijk slagen voor jouw rijopleiding? Als je bij ons rijlessen neemt in Amsterdam helpen we je daarbij! Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij snel en goedkoop jouw autorijbewijs, motorrijbewijs of scooterrijbewijs haalt. Wij beschikken niet voor niets over een hoog slagingspercentage. Door autorijlessen examengericht te geven, stoomt jouw rij-instructeur je klaar voor het rijexamen.

Zij gingen jou Al voor

Starten met autorijles in Amsterdam

Ben je er klaar voor om te beginnen met rijlessen in Amsterdam? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier op de website. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van onze autorijles? Neem hiervoor gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@rijschoolamsterdam.nl of bel 020-2389555.

MELD JE NU AAN VOOR EEN AUTO PROEFLES!