CBR-praktijk examen

Snel het CBR-praktijk examen halen

Voor iedereen die snel wil slagen voor het CBR-praktijk examen is Rijschool Amsterdam geschikt. Wij leren jong en oud al vele jaren scooterrijden, motorrijden of autorijden. Je kunt al beginnen met het volgen van autorijlessen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar! Met een rijbewijs kun je overal naar toe. Je bent onafhankelijk en vrij. Of je nu met vrienden weg wil of de kinderen wil ophalen van school. Een rijbewijs biedt mogelijkheden. Daarnaast geeft rijden je ook nog eens plezier. Wil jij dit ook ervaren? Start een rijopleiding voor de scooter, motor of auto bij Rijschool Amsterdam en wij zorgen ervoor dat jij jouw CBR-praktijk examen haalt!

CBR Praktijk Examen Rijschool Amsterdam

Autorijbewijs pakketten

STARTERSPAKKET auto

25 Rijlessen (50 min.)

€ 1.929,25

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je aanleg hebt of al wat rij ervaring opgedaan hebt.

TOTAALPAKKET auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 2.701,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je nog geen of weinig rijervaring opgedaan hebt.

SPOEDCURSUS auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 3.356,50

 • Ervaren rij-instructeur
 • Meerdere malen per week
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Wil je snel je rijbewijs halen in Amsterdam? Omdat je simpelweg geen tijd hebt, dan is een spoedcursus een goede keuze.

De kwaliteiten van Rijschool Amsterdam

We zijn in en rondom Amsterdam actief in het geven van rijlessen voor de auto, motor of scooter. Als beste rijschool van Amsterdam bieden wij naast kwaliteit ook betaalbare rijlespakketten. Hierdoor kun je ook met een beperkt budget bij ons beginnen met een rijopleiding. Wil jij ook snel en goedkoop slagen voor jouw CBR-praktijk examen? Start met een gratis proefles en profiteer van:

 • Ervaren rij-instructeurs
 • Rijopleiding op maat
 • Hoog slagingspercentage
 • Vrouwvriendelijkheid
 • Uitstekende lesauto’s
 • Ruim 20 jaar ervaring

CBR-praktijk en theorie examen

Bij onze rijschool ben je zeker van ieder type auto. Je kunt praktijklessen volgen in een handmatig bestuurbare auto of in een automaat. Daarnaast moet je, voordat je het CBR-praktijk examen kunt halen, eerst een theorie examen afleggen. Ook hier helpen we je bij. Aangezien wij als rijschool erkend zijn bij het CBR, kunnen wij zowel theorie- als praktijkexamens aanvragen. Om je hier goed op voor te bereiden, geven we theoriecursussen. Hierin bepaal je zelf of je de theorielessen klassikaal of individueel wil volgen. Heb je weinig vrije tijd over? Ook dat is geen probleem. Je kunt de theorielessen ook als weekendcursus of als dagcursus volgen.

CBR-PRAKTIJK EXAMEN Rijschool Amsterdam

Rijles volgen van een vaste rij-instructeur

Amsterdam staat bekend als een stad met veel verkeer. Beginnend bestuurders denken vaak dat het een lastige plek is om te rijden. Deze gedachte nemen wij graag van je weg. Met de juiste begeleiding kun je overal rijden. Onze hooggekwalificeerde rij-instructeurs beschikken over veel ervaring, zijn altijd aanspreekbaar en altijd vriendelijk. Ze blijven in iedere verkeerssituatie rustig, ook in het drukke Amsterdam. We willen dat jij jouw rijvaardigheden kunt perfectioneren voor het CBR-praktijkexamen. Daar bieden we de best mogelijke omgeving voor. Het is belangrijk dat jij je bij jouw rij-instructeur 100% comfortabel voelt. Daarom krijg je van ons een vaste rij-instructeur. Kom er achter of onze rij-instructeur bij je past door een gratis proefles te volgen in Amsterdam.

Losse tarieven autorijbewijs

SoortOpmerkingTarief
Proefles 50 minuten + advies€ 65,-
Theorie CBR-examen€ 65,-
Losse rijles50 minuten€ 65,-

Slagen met faal- of rijangst

Overweeg je te starten met een rijopleiding, maar vind je het eng of ben je bang om te falen? Bij onze rijschool kun je een speciale rijopleiding volgen gericht op faal- en rijangst. We stemmen de rijopleiding geheel af op jou. Na de proefles krijg je van ons advies over de kwaliteit van jouw inzicht en rijvaardigheid. Vervolgens passen we de rijopleiding hier op aan. Je leert rijden in een prettige sfeer met een actieve persoonlijke benadering van jouw rij-instructeur, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Hierdoor kun je ook met faal- of rijangst slagen voor het CBR-praktijk examen! Wil jij ook een speciale rijopleiding volgen voor faal- en rijangst in de omgeving van Amsterdam? Informeer gerust bij ons over de mogelijkheden!

Oefening baart kunst!

Bij ons word je vanaf jouw allereerste rijles al klaargestoomd voor het CBR-praktijk examen. Samen met jouw vaste rij-instructeur werk je hiernaar toe door examengericht te rijden tijdens rijlessen, want oefening baart kunst! Wij zijn niet voor niets een rijschool met een hoog slagingspercentage. Het is ons doel om jou snel aan een scooter-, auto- of motorrijbewijs te helpen.

Zij gingen jou Al voor

Haal ook jouw CBR-praktijk examen

Start vandaag nog met een rijopleiding bij Rijschool Amsterdam en binnen de kortste keren ben jij geslaagd voor jouw CBR-praktijk examen! Je kunt je bij ons aanmelden door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Het is ook mogelijk om op andere manieren contact op te nemen. Je kunt bellen of een mail sturen. Wij zijn te bereiken op 020-2389555 of info@rijschoolamsterdam.nl. Wil je graag meer weten over onze mogelijkheden of heb je nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar!