Motor rijbewijs

Motorrijles volgen in Amsterdam

Wil jij ook de vaardigheid van het motorrijden beheersen door het volgen van motorrijles in Amsterdam? Rijschool Amsterdam is al jarenlang ervaren in het geven van motorrijlessen aan jong en oud. Vanaf 16,5 jaar kun je bij ons al beginnen! Wij helpen je snel en goedkoop aan een motorrijbewijs, zodat jij zelfstandig en veilig met jouw motor de weg op kunt gaan. Waar je ook naartoe wilt, met een motor kun je er komen. Je komt de uniekste plekken tegen. Ook heb je niet langer last van files. Ontdek het gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en plezier dat motorrijden met zich meebrengt door te starten met motorrijles in Amsterdam!

Motorrijbewijs halen Amsterdam

MELD JE NU AAN VOOR EEN MOTOR PROEFLES!

Motorrijbewijs pakketten

Basis pakket
Motor praktijk

10 lessen van 60 min

€ 1.121,50

 • Incl. AVB & AVD-examen
 • Lesmotor + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Basis pakket+
Motor praktijk

15 Rijlessen 60 min

€ 1.421,50

 • Incl. AVB & AVD-examen
 • Lesmotor + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Basis pakket++
Motor praktijk

20 Rijlessen 60 min

€ 1.721,50

 • Incl. AVB & AVD-examen
 • Lesmotor + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Waarom onze motorrijschool in Amsterdam?

Wij zijn niet voor niets de beste motorrijschool in Amsterdam. Naast dat wij ervoor zorgen dat jij snel jouw motorrijbewijs haalt, bieden wij ook betaalbare motorrijles in Amsterdam aan. Wij zijn dus kwalitatief én betaalbaar! Ook wanneer je over een beperkt budget beschikt, kun je bij ons motorrijlessen volgen. Wij zijn in en rondom Amsterdam actief. Start jouw rijopleiding bij ons en profiteer van de volgende voordelen:

 • Ervaren rij-instructeurs
 • Rijopleiding op maat
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Vrouwvriendelijk
 • Hoog slagingspercentage

De mogelijkheden van motorrijles

Er zijn tegenwoordig drie verschillende categorieën motorrijbewijzen. Dit zijn de categorieën A1, A2 en A (onbeperkt). Het type rijbewijs dat je kunt halen, hangt af van het vermogen van de motor waar je op rijdt, jouw leeftijd én jouw ervaring. Wij beschikken over motoren voor alle drie de categorieën. Het is dus voor alle categorieën mogelijk om bij ons motorrijlessen te volgen in Amsterdam. Daarnaast bieden wij ook theorielessen aan. Je moet namelijk naast een praktijkexamen, ook een theorie-examen afleggen om jouw motorrijbewijs te halen. Het is mogelijk om de theorielessen klassikaal of individueel te volgen. Je bepaalt zelf wat het beste bij je past. Ook kun je ervoor kiezen om een dagcursus te doen of de theorielessen in het weekend te volgen.

Losse tarieven motorrijbewijs

SoortOpmerkingTarief
Proefles60 min + advies€ 55,-
Losse les60 min€ 60,-
TheorieCBR-examen€ 65,-
AVB-examenVoertuigbeheersing€ 224,75
AVD-examenVerkeersdeelname€ 313,25

De kwaliteiten van onze rij-instructeurs

In Amsterdam is het altijd druk. In het verkeer gebeurt van alles. Beginnende bestuurders kunnen dit als lastig ervaren. Toch is dat nergens voor nodig wanneer je een goede rij-instructeur bij je hebt. Bij onze motorrijschool werken wij enkel met vriendelijke, hooggekwalificeerde, ervaren rij-instructeurs. Zij weten hoe ze een optimale omgeving kunnen creëren, waar jij jouw rijvaardigheden in kunt perfectioneren. Onze rij-instructeurs zijn altijd aanspreekbaar en blijven altijd rustig, zelfs in het drukke Amsterdam. Wij willen realiseren dat jij je 100% comfortabel voelt tijdens de motorrijles. Je krijgt daarom van ons een vaste rij-instructeur, waarbij we het belangrijk vinden dat deze bij je past. Vraag daarom een vrijblijvende proefles aan, waarbij je kennis maakt met jouw rij-instructeur.

Motor rijschool Amsterdam

Aangepaste rijopleidingen bij faal- of rijangst

Wil jij graag jouw motorrijbewijs halen, maar vind je het toch te eng om te beginnen met motorrijles? Bij onze motorrijschool kun je een rijopleiding volgen voor faal- of rijangst. Hierbij volg je motorrijlessen in een prettige sfeer, terwijl je actief en persoonlijk benaderd wordt. Je kunt volledig jezelf zijn. Aan de hand van een proefles kan onze rij-instructeur advies geven over jouw rijvaardigheid en inzicht. Vervolgens stemmen we de rest van de rijopleiding geheel op jou af. Je volgt een rijopleiding op maat. Hierdoor kun je ook met faal- of rijangst gewoon jouw motorrijbewijs halen in Amsterdam!

Haal jouw motorrijbewijs met motorrijles in Amsterdam

Rijschool Amsterdam beschikt niet voor niets over een hoog slagingspercentage. Onze motorrijlessen in Amsterdam zijn examengericht opgesteld. Wij willen dat jij zo snel en goedkoop mogelijk jouw motorrijbewijs binnen haalt. Vanaf de eerste motorrijles werk jij samen met jouw persoonlijke rij-instructeur naar jouw examen toe. Voordat je het weet heb je jouw rijbewijs op zak! Schrijf je vandaag nog in bij onze mottorrijschool en start zo snel mogelijk met een rijopleiding.

Plan een proefles in Amsterdam!

Wil je starten met het volgen van motorrijles in Amsterdam bij een kwalitatief goede motorrijschool? Plan dan een proefles in bij Rijschool Amsterdam! Vul hiervoor het inschrijfformulier op onze website in. Ook wanneer je meer informatie wilt over de mogelijkheden of bij vragen kun je gerust contact opnemen. Dit doe je via info@rijschoolamsterdam.nl of 020-2389555.

MELD JE NU AAN VOOR EEN MOTOR PROEFLES!