Scooter rijbewijs

Scooterrijles volgen in Amsterdam

Vanaf 16 jaar kun je al beginnen met het volgen van scooterrijles in Amsterdam. Rijschool Amsterdam geeft al jarenlang de beste scooterrijlessen aan jong en oud. Bij ons haal je snel jouw scooterrijbewijs. Met dit rijbewijs mag je een snorfiets, speed pedelec bromfiets en/of scooter en brommobiel besturen. Wij bieden speciale rijopleidingen op maat aan om iedereen te laten slagen. Ervaar het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid met een scooterrijbewijs op zak. Je kunt overal naartoe, wanneer je ook maar wilt. Of je nu met vrienden weg wilt of naar de winkel moet om boodschappen te doen. Met een scooter rijd je zo overal heen. Wil jij ook het plezier van het scooterrijden ervaren? Begin dan nu bij onze rijschool met het volgen van scooterrijles in Amsterdam.

Scooter Rijbewijs Amsterdam

MELD JE NU AAN VOOR EEN SCOOTER PROEFLES!

Scooterrijbewijs pakketten

Basispakket
Scooter praktijk

2 lessen (60 minuten)

€353,-

 • CBR-praktijkexamen
 • Lesscooter + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Basispakket+
Scooter praktijk

3 lessen (60 minuten)

€399,-

 • CBR-praktijkexamen
 • Lesscooter + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Basispakket++
Scooter praktijk

4 lessen (60 minuten)

€445,-

 • CBR-praktijkexamen
 • Lesscooter + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Losse tarieven scooterrijbewijs

SoortOpmerkingTarief
Proefles60 min€ 36,-
Losse les60 min€ 50,-
Theorie-examenCBR-Theorie-examen€ 65,-
Praktijk-examenCBR-praktijk-examen€ 256,-

Hoge kwaliteit bromfietsrijles voor betaalbare prijzen

Wanneer je scooterrijles, ook wel bromfietsrijles genoemd, gaat volgen in Amsterdam verwacht je natuurlijk hoge kwaliteit. Die kunnen wij leveren. Wij helpen jou zo snel mogelijk jouw scooterrijbewijs te halen. Dit doen wij niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo betaalbaar mogelijk. Onze rijschool levert kwaliteit, ook wanneer jouw budget beperkt is. Wij bieden voordelige rijles pakketten aan, zodat iedereen kan beginnen met scooterrijles. Wil jij ook bromfietsrijles volgen bij de beste rijschool van Amsterdam? Je profiteert bij ons van:

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Vrouwvriendelijk
 • Hoog slagingspercentage
 • Rijopleiding op maat
 • Ervaren rij-instructeurs

Volg bij ons naast praktijk- ook theorielessen

Om je scooterrijbewijs te halen, is het volgen van scooterrijlessen in Amsterdam niet genoeg. Je moet naast het praktijkexamen ook het theorie-examen succesvol afronden. Daarom bieden wij speciale rijles pakketten aan waarin wij praktijk en theorie combineren. Je kunt bij ons individueel of klassikaal theorielessen volgen. Ook bepaal je zelf wanneer. Gaat je voorkeur uit naar een dagcursus of volg je de theorielessen liever in het weekend? Wij helpen je slagen voor zowel het praktijkexamen als voor het theorie-examen!

Wat te doen bij faal- of rijangst?

Bij onze rijschool kun je speciale rijopleidingen op maat volgen. Wij passen dan de scooterrijles aan op de kandidaat. Vooral voor mensen die rij- of faalangste ervaren, is dit een geschikte manier om bromfietsrijles te volgen. Je wordt actief en persoonlijk benaderd in een prettige omgeving. Je kunt écht jezelf zijn. Hiermee willen we jouw rij- of faalangst verminderen, zodat jij ook jouw scooterrijbewijs kunt halen! Denk je dat een rijopleiding op maat samengesteld wel iets voor jou is? We geven je graag advies aan de hand van een gratis proefles in Amsterdam. Met een proefles kunnen we ook direct zien wat de kwaliteit van jouw rijvaardigheid en inzicht is. Hier kunnen we de rest van de rijlessen op afstemmen.

Scooter rijbewijs rijschool Amsterdam

Scooterrijles in Amsterdam van ervaren rij-instructeurs

Amsterdam wordt door veel beginnende bestuurders gezien als een lastige locatie om te rijden. Dit is echter niet het geval wanneer je bij een goede rijschool zit met gekwalificeerde rij-instructeurs. Onze rij-instructeurs maken het rijden in Amsterdam eenvoudig. Zelfs in het drukke verkeer van Amsterdam weten ze de rust te behouden. Ze creëren de best mogelijke omgeving voor je, waarin jij bezig kunt met het perfectioneren van jouw rijvaardigheden. Je krijgt bij ons scooterrijles van een vaste rij-instructeur. Het is voor ons belangrijk dat jij je 100% comfortabel voelt bij de rij-instructeur. Onze rij-instructeurs zijn daarom altijd aanspreekbaar, vriendelijk en beschikken over voldoende ervaring om je aan jouw scooterrijbewijs te helpen.

Haal jouw scooter rijbewijs in 1 dag!

Bij ons volg je examengericht scooterrijles in Amsterdam. Vanaf de eerste rijles werk je samen met jouw persoonlijke, vaste rij-instructeur toe naar het examen. Wij willen je helpen snel en goedkoop een scooter rijbewijs in 1 dag te halen in Amsterdam. Onze rijschool kent niet voor niets een hoog slagingspercentage. Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een gratis proefles inplannen? Neem gerust contact met ons op!

Plan jouw eerste scootterrijles in Amsterdam

Heb je besloten dat je wilt starten met het volgen van scooterrijles in Amsterdam? Plan dan jouw eerste scooterrijles in bij Rijschool Amsterdam door ons inschrijfformulier op de website in te vullen. Je kunt ook contact met ons opnemen. Mail hiervoor naar info@rijschoolamsterdam.nl of bel ons op het nummer 020-2389555. Neem ook gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of voor meer informatie.

MELD JE NU AAN VOOR EEN SCOOTER PROEFLES!