Autorijbewijs

Snel jouw autorijbewijs halen in Amsterdam

Met Rijschool Amsterdam kun je op een snelle en efficiënte manier je autorijbewijs in Amsterdam halen. Het is mogelijk om al op 16,5 jarige leeftijd bij ons te starten met autorijles. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met een leeftijd van jong tot oud. Iedereen kunnen we helpen slagen. Naast dat rijden je plezier geeft, voel je je ook vrij en onafhankelijk. Of je nu met vrienden een dag weg wilt of de kinderen van school wilt ophalen. Wanneer je de vaardigheid van het autorijden beheerst, kun je overal heen rijden wanneer je dat wilt. Start vandaag nog met een rijopleiding en wij helpen je om jouw autorijbewijs te halen in Amsterdam!

Autorijbewijs Amsterdam

MELD JE NU AAN VOOR EEN AUTO PROEFLES!

Autorijbewijs pakketten

STARTERSPAKKET auto

25 Rijlessen (50 min.)

€ 1.929,25

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je aanleg hebt of al wat rij ervaring opgedaan hebt.

TOTAALPAKKET auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 2.701,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je nog geen of weinig rijervaring opgedaan hebt.

SPOEDCURSUS auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 3.356,50

 • Ervaren rij-instructeur
 • Meerdere malen per week
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Wil je snel je rijbewijs halen in Amsterdam? Omdat je simpelweg geen tijd hebt, dan is een spoedcursus een goede keuze.

Voordelen van onze rijopleiding

Wil jij snel én goedkoop een rijbewijs halen in Amsterdam? Bij Rijschool Amsterdam is dat mogelijk. Zowel een autorijbewijs, als een motor- of scooterrijbewijs. Wij zijn niet alleen de beste rijschool van Amsterdam, maar bieden ook nog eens voordelige rijlespakketten aan. We vinden het belangrijk dat iedereen een rijopleiding kan volgen. Ook wanneer jouw budget beperkt is. We leveren niet alleen kwaliteit, maar zijn ook betaalbaar! Verder zijn onze voordelen:

 • Hoog slagingspercentage
 • Uitstekende lesauto’s
 • Ervaren rij-instructeurs
 • Vrouwvriendelijk
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Rijopleiding op maat

Een focus op praktijk én theorie in Amsterdam

Je moet zowel slagen voor de theorie als de praktijk om een rijbewijs te halen. Daarom bieden wij een goede combinatie tussen de twee aan. Je volgt bij ons theorielessen op de manier die jij het fijnst vindt. Je kunt kiezen tussen klassikaal of individueel. In het weekend of een dagcursus. Daarnaast ben je er bij ons zeker van dat je in ieder type auto kunt leren rijden. Wij bieden automatische lesauto’s en handmatig geschakelde lesauto’s aan. Iedereen die goedkoop en snel een autorijbewijs, scooterrijbewijs of motorrijbewijs wil halen, kan bij ons terecht. We leren je graag rijden in en rondom Amsterdam.

Losse tarieven autorijbewijs

SoortOpmerkingTarief
Proefles 50 minuten + advies€ 65,-
Theorie CBR-examen€ 65,-
Losse rijles50 minuten€ 65,-

Een vaste rij-instructeur tijdens de rijopleiding

Amsterdam staat bekend om het drukke verkeer. Beginnende bestuurders vinden dit soms lastig. Dat is echter nergens voor nodig wanneer je rijles volgt bij een hooggekwalificeerde rij-instructeur. De rij-instructeurs van onze rijschool zijn altijd aanspreekbaar, vriendelijk en ervaren. Ze blijven in iedere situatie rustig, ook wanneer het druk is in Amsterdam. Hiermee willen we een optimale omgeving voor je creëren, waarin jij jouw rijvaardigheden tot in de puntjes kunt perfectioneren. Je rijdt bij ons altijd met een vaste rij-instructeur, die jou helpt jouw autorijbewijs te halen. We vinden het belangrijk dat jij je bij de rij-instructeur comfortabel voelt. Daarom raden we het je aan om een gratis, vrijblijvende proefles te doen. Hierdoor kom je er direct achter of onze rij-instructeur bij je past.

Autorijbewijs halen met faal- of rijangst

Ook wanneer je faal- of rijangst hebt is het mogelijk om rijles te volgen en je autorijbewijs te halen. We bieden daar een speciale rijopleiding voor aan. In een prettige sfeer leer jij autorijden op jouw eigen tempo. Met een actieve, persoonlijke benadering staat jouw rij-instructeur voor je klaar. Je kunt altijd helemaal jezelf zijn. Faal- of rijangst is namelijk niet iets om je voor te schamen. Je bent lang niet de enige die deze angst ervaart. Om ook met faal- of rijangst jouw rijbewijs te halen in Amsterdam, stellen wij een rijopleiding op maat voor je samen op basis van jouw rijvaardigheid en inzicht. We geven je advies aan de hand van een proefles. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent in een rijopleiding op maat, en wij passen onze rijopleiding geheel op jou aan.

Snel een rijbewijs halen in Amsterdam

Wij helpen je snel jouw scooterrijbewijs, motorrijbewijs of autorijbewijs in Amsterdam te halen. Niet voor niets is ons slagingspercentage zo hoog. De rijlessen die wij geven zijn examengericht. Vanaf jouw allereerste rijles stomen we je klaar voor het rijexamen. Met een vaste rij-instructeur werk je iedere rijles een stap dichter naar het examen toe. Start vandaag nog met een rijopleiding en voordat je het weet rijd jij als zelfstandig bestuurder over de weg.

Rijbewijs halen in Amsterdam

Wij hebben ook een pand dat in het CBR-examen gebied ligt vlak bij het station Sloterdijk (op loop afstand) en is vlak achter het CBR-examen centrum.

Zij gingen jou Al voor

Maak een afspraak voor de eerste rijles

Wil jij jouw rijbewijs halen in Amsterdam? Maak een afspraak met Rijschool Amsterdam voor jouw eerste rijles. Je kunt je inschrijven via ons inschrijfformulier op de website of contact met ons opnemen via info@rijschoolamsterdam.nl of 020-2389555. Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Ook dan kun je gerust contact met onze rijschool opnemen voor meer informatie over het autorijbewijs.

MELD JE NU AAN VOOR EEN AUTO PROEFLES!