Spoedcursus rijbewijs

Met een spoedcursus jouw rijbewijs halen in Amsterdam

Wil jij ook met een spoedcursus jouw rijbewijs halen in Amsterdam? Rijschool Amsterdam helpt je supersnel aan een rijbewijs. Zowel voor de auto, als voor de motor of scooter. Wij geven al vele jaren rijlessen aan mensen van alle leeftijden, van jong tot oud. Je kunt al vanaf 16,5 jaar beginnen met een rijopleiding voor de auto. Ben jij ook helemaal klaar met het openbaar vervoer? Met een rijbewijs kun je zelf overal naar toe rijden, wanneer je maar wil. Of je nu met vrienden weg wil of de kinderen op wil halen van school. Het hebben van een rijbewijs maakt het mogelijk. Wil jij ook voor dit soort praktische situaties de vaardigheid van het autorijden beheersen? Of heb je te weinig vrije tijd om een rijopleiding te volgen? Kies voor een spoedcursus en haal jouw rijbewijs in Amsterdam!

Spoedcursus Rijbewijs Amsterdam

Autorijbewijs pakketten

STARTERSPAKKET auto

25 Rijlessen (50 min.)

€ 1.929,25

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je aanleg hebt of al wat rij ervaring opgedaan hebt.

TOTAALPAKKET auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 2.701,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Is een prima gemiddelde qua rijlessen als je nog geen of weinig rijervaring opgedaan hebt.

SPOEDCURSUS auto

40 Rijlessen (50 min.)

€ 3.356,50

 • Ervaren rij-instructeur
 • Meerdere malen per week
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Wil je snel je rijbewijs halen in Amsterdam? Omdat je simpelweg geen tijd hebt, dan is een spoedcursus een goede keuze.

Snel, efficiënt en goedkoop een rijbewijs halen

Wil jij snel en efficiënt jouw scooter-, auto- of motorrijbewijs halen? Dan is de spoedcursus van Rijschool Amsterdam geschikt voor jou! Onze rijschool is voor iedereen toegankelijk. Wij bieden voordelige rijopleidingen aan, zodat je ook met een beperkt budget een rijbewijs kunt halen. Wij zijn als rijschool van hoge kwaliteit én betaalbaar. Niet voor niets zijn wij de beste rijschool in omgeving Amsterdam. Je profiteert bij ons van:

 • Ervaren rij-instructeurs
 • Uitstekende lesauto’s
 • Rijopleiding op maat
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Hoog slagingspercentage
 • Vrouwvriendelijkheid

Spoedcursus voor rijbewijs in Amsterdam

Door het volgen van een spoedcursus slaag jij snel voor jouw rijexamen. Een spoedcursus voor de auto is een 10-daagse of 14-daagse opleiding, een spoedcursus voor de motor is een 2- tot 3-daagse opleiding en een spoedcursus voor de scooter is een 1- of 2-daagse opleiding. Binnen no time heb jij jouw rijbewijs. We helpen jou met praktijk- en theorielessen. Onze theorielessen zijn individueel of klassikaal te volgen. Je kunt een dagcursus doen of een weekendcursus. Onze praktijklessen geven wij in en rondom Amsterdam. Daarbij bieden we zowel handmatige lesauto’s als lesauto’s met een automaat aan. Je bent bij ons van ieder type auto zeker!

Losse tarieven autorijbewijs

SoortOpmerkingTarief
Proefles 50 minuten + advies€ 65,-
Theorie CBR-examen€ 65,-
Losse rijles50 minuten€ 65,-

Rijden met een rij-instructeur

Bij ons leer je rijden in en rondom Amsterdam. Voor mensen die net beginnen met rijden kan dit een lastige locatie zijn. Toch hoeft dat niet. Zolang je maar goede begeleiding hebt, kun je zelfs in het drukke verkeer van Amsterdam zonder problemen rijden. Daarom werken wij enkel met hooggekwalificeerde, ervaren en vriendelijke rij-instructeurs. Deze rij-instructeurs zorgen voor de best mogelijke omgeving om jouw rijvaardigheden te perfectioneren. Ze blijven altijd rustig en zijn altijd aanspreekbaar. Het is belangrijk dat jij je 100% op jouw gemak voelt tijdens de spoedcursus. Jouw rijbewijs in Amsterdam haal je bij ons door te lessen met een vaste rij-instructeur. Ontdek of onze rij-instructeur bij je past aan de hand van een proefles.

Spoedcursus-Automaat-Amsterdam

Faal- of rijangst

Ook met faal- of rijangst is het mogelijk om met een spoedcursus jouw rijbewijs in Amsterdam te halen. We zorgen ervoor dat jij in een prettige sfeer met een actieve, persoonlijke benadering volledig jezelf kunt zijn. Door je op jouw gemak te laten voelen, willen we jouw faal- of rijangst verminderen. Na de proefles krijg je advies van jouw rij-instructeur over de kwaliteit van jouw rijvaardigheid en inzicht. Hier stemmen we vervolgens de rest van de lessen op af, zodat jij spoedig als zelfstandig bestuurder kunt rijden.

Bij ons les je examengericht

Onze rijlessen zijn examengericht opgesteld, zodat jij snel kunt slagen. Vanaf het begin van de rijopleiding werken we naar jouw examen toe. We bereiden je zo goed mogelijk voor tijdens onze spoedcursus in Amsterdam. Ons slagingspercentage is niet voor niets zo hoog. Wil jij ook het plezier van autorijden, scooterrijden of motorrijden ervaren? Wil jij ook het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat gepaard gaat met een rijbewijs? Vul ons inschrijfformulier op de website in en start direct!

Zij gingen jou Al voor

Direct starten met een spoedcursus

Wil je een spoedcursus voor jouw rijbewijs in Amsterdam inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Rijschool Amsterdam. Bel naar 020-2389555 of mail ons via info@rijschoolamsterdam.nl. Onze rijschool is gelegen aan de Weterinsschans 273 in Amsterdam.