Theorie

Theoriecursus in Amsterdam voor auto, scooter of motor

Wanneer je een rijbewijs wilt halen, zul je ook een theoriecursus moeten volgen. Rijschool Amsterdam biedt in samenwerking met Dagcursus.nl een uitstekende combinatie aan van praktijk- en theorielessen. Met onze hulp krijg je zowel de praktische vaardigheden als de theoretische vaardigheden onder de knie. Niet alleen voor de auto, maar ook voor de scooter of motor. Bij ons haal je snel jouw rijbewijs met een theoriecursus of privé theorieles! Wil je ook als zelfstandig bestuurder met een auto, scooter of motor rond kunnen rijden? Begin dan vandaag nog met een theoriecursus in Amsterdam!

Theorie cursus en theorie examen Amsterdam

MELD JE NU AAN VOOR EEN THEORIECURSUS!

Theorie pakketten

THEORIE SCOOTER

Theoriecertificaat in 1 dag

€150,–

 • Dagcursus + CBR-theorie-examen
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
 • Huiswerkpakket

THEORIE AUTO

Theoriecertificaat in 1 dag

€150,–

 • Dagcursus + CBR-theorie-examen
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
 • Huiswerkpakket

THEORIE MOTOR

Theoriecertificaat in 1 dag

€150,–

 • Dagcursus + CBR-theorie-examen
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
 • Huiswerkpakket

Betaalbare theoriecursus in Amsterdam

Iedereen wil zo snel en zo goedkoop mogelijk een rijbewijs halen. Of het nu voor de motor, auto of scooter is. Volg daarom een theoriecursus of privé theorieles bij Rijschool Amsterdam. Wij bieden niet alleen hoge kwaliteit theorielessen, maar zijn ook nog eens betaalbaar! Niet voor niets zijn wij de beste rijschool van Amsterdam. Dankzij onze voordelige (privé) theorieles pakketten, kan iedereen bij ons een rijopleiding volgen. Ook wanneer het budget beperkt is. Je profiteert bij ons van:

 • Hoog slagingspercentage
 • Rijopleiding op maat
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Vrouwvriendelijk
 • Uitstekende lesauto’s
 • Ervaren rij-instructeurs

Privé theorieles of klassikale theoriecursus in Amsterdam

Je kunt onze theoriecursus op verschillende manieren volgen. Wij bieden auto, motor en scooter theorielessen aan. Je kunt kiezen voor individuele privé theorieles of een klassikale theoriecursus in Amsterdam. Ook bepaal je zelf of je een dagcursus volgt of een weekendcursus. Bovendien hebben wij elke zaterdag en zondag inloop theorie. Je kunt de theoriecursus dus zelf inplannen wanneer je tijd hebt. Hierdoor kun jij je optimaal focussen en slagen voor jouw theorie-examen!

Bereid je goed voor met een theoriecursus!

Veel mensen denken dat ze een theorie-examen zonder moeite wel halen. Dit is niet de juiste instelling. Vaak zak je juist als je met dit idee het theorie-examen ingaat. Een gedegen voorbereiding en goede concentratie is belangrijk om voor het theorie-examen te slagen. Je moet veel hoofdstukken leren. Hierbij geldt: oefening baart kunst. Je kunt niet alles in één dag uit het hoofd leren. Neem hier ruim de tijd voor, het liefst enkele weken. Hoe vaker je de stof oefent en herhaalt, hoe beter het blijft hangen. De huiswerkbelasting van onze theoriecursus in Amsterdam is ongeveer 30 tot 40 uur.

Plan het theorie-examen vroegtijdig in Amsterdam

Niet iedereen heeft de discipline om al weken van te voren te beginnen met het leren van de theorie. Ook niet wanneer je al enige tijd bezig bent met een theoriecursus. Hierbij maakt het niet uit of je privé theorieles of klassikale theorieles volgt. Toch is het wel heel belangrijk dat je op tijd begint. Daarom raden wij het aan om al vroegtijdig jouw theorie-examen in te plannen. Dit kan al vanaf het moment dat je start met je rijopleiding en theoriecursus in Amsterdam! Het voordeel hiervan is dat je naar een specifieke datum toe kunt werken. Voor veel mensen werkt dit motiverend.

Theorieles Amsterdam

Begin op tijd met je (privé) theoriecursus

Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met het starten van een theoriecursus of privé theorieles. Wanneer je theorielessen te lang uitstelt en dus onvoldoende bekend bent met de theorie, zul je onzekerder gaan rijden. Dat is niet wat je wilt. Je wilt zo snel mogelijk zowel jouw theorie-examen als jouw praktijk-examen halen. Wil jij ook zelfverzekerd achter het stuur zitten in Amsterdam? Wil jij ook zo snel en goedkoop mogelijk jouw auto-, motor- of scooterrijbewijs halen? Begin dan direct met het volgen van klassikale of privé theorieles.

Theoriecursus en rijopleiding voor faalangst

Wij bieden ook een gerichte rijopleiding aan bij faalangst. Mocht je faalangst ervaren, laat het ons vooral weten! We zullen je dan in een prettige sfeer met een actieve en persoonlijke benadering helpen tijdens de jouw theoriecursus in Amsterdam. Je kunt altijd helemaal jezelf zijn. Hiermee hopen we de angst een beetje weg te kunnen nemen. Bij ons haal je ook met faalangst jouw rijbewijs met privé theorieles.

Niet voor niets een hoog slagingspercentage in Amsterdam

Onze rijschool beschikt niet zomaar over een hoog slagingspercentage. Wij bieden onze klassikale en privé theorieles examengericht aan om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor jouw rijexamen. Zowel met onze theoriecursus als met onze praktijklessen. Je werkt samen met jouw persoonlijke rij-instructeur naar het examen moment toe. Hiermee willen we ervoor zorgen dat jij snel zelfstandig met een rijbewijs de weg op kunt in Amsterdam!

Direct beginnen met een theoriecursus in Amsterdam

Wil jij direct beginnen met het volgen van een theoriecursus in Amsterdam? Informeer bij Rijschool Amsterdam naar de mogelijkheden van een klassikale of privé theorieles. Ook bij vragen of voor meer informatie over onze theoriecursus kun je gerust contact met ons opnemen. Je bereikt ons op 020-2389555 of via info@rijschoolamsterdam.nl.

MELD JE NU AAN VOOR EEN THEORIECURSUS!