Tussentijdse toets

Doe een tussentijdse toets in Amsterdam

Rijschool Amsterdam raadt het je aan om een tussentijdse toets te doen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een tussentijdse toets (ttt) jouw slagingskans vergroot. Tijdens de ttt beoordeelt een examinator van het CBR hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. Het is een rijtest die als een echt rijexamen verloopt. Daarom wordt dit ook wel gezien als een goede gelegenheid om alvast te wennen aan een rijexamen. Je kunt er eventuele nervositeit mee wegnemen, omdat je na een tussentijdse toets in Amsterdam weet wat je kunt verwachten tijdens het echte rijexamen.

Tussentijdse Toets Amsterdam Rijschool

Waarom een rijopleiding bij Rijschool Amsterdam?

Wil jij ook een rijopleiding volgen bij de beste rijschool van Amsterdam? Wij bieden examengerichte rijlessen aan. Dit houdt in dat we je vanaf de allereerste rijles al klaarstomen voor het rijexamen. Ook met een tussentijdse toets. Bij Rijschool Amsterdam werk je samen met jouw vaste rij-instructeur toe naar het examen. We willen dat jij snel jouw rijbewijs haalt! Je profiteert bij ons van:

  • Ervaren rij-instructeurs
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Vrouwvriendelijkheid
  • Hoog slagingspercentage
  • Uitstekende lesauto’s
  • Rijopleiding op maat

Goedkope rijlespakketten

Je kunt bij onze rijopleiding kiezen uit verschillende rijlespakketten. Bij de meeste rijlespakketten zit een tussentijdse toets inbegrepen. Volg bij ons een gratis proefles en wij kijken welk pakket het best bij je past. Door een proefles te volgen krijgen wij een beter idee van jouw rijvaardigheid en inzicht. Vervolgens kunnen we je gericht advies geven. Wij bieden enkel betaalbare rijlespakketten aan, zodat het voor iedereen mogelijk is om een rijbewijs te halen. Ook wanneer je een beperkt budget hebt, kun je bij ons dus starten met een rijopleiding in Amsterdam.

Tarief tussentijdse toets

Ben je op zoek naar een tussentijdse toets, los of in een pakket? Bij Rijschool Amsterdam ben je op het juiste adres. Bekijk onze scherpe tarieven via de onderstaande knop!

Tussentijdse Toets Rijschool Amsterdam

De voordelen van een tussentijdse toets

Tijdens de tussentijdse toets in Amsterdam neemt de examinator van het CBR alles onder de loep wat bij een echt rijexamen ook wordt getoetst. De toets duurt dan ook net zo lang als een echt rijexamen. Voor de auto is dit 55 minuten. De voordelen van een ttt zijn:

  • Door een tussentijdse toets kun je alvast wennen aan de examensituatie. Bij veel kandidaten neemt dit de nervositeit weg.
  • Als je de tussentijdse toets haalt, verdien je een vrijstelling voor het onderdeel bijzondere verrichtingen. Je hoeft de bijzondere verrichtingen dus niet uit te voeren op jouw eerstvolgende rijexamen.
  • Je krijgt na afloop van de tussentijdse toets een adviesformulier mee van de examinator. Per onderdeel brengt de examinator advies uit. Hierdoor weet je precies aan welke onderdelen je nog wat extra moet werken. Neem altijd het adviesformulier mee naar het rijexamen. Dit is belangrijk als je een vrijstelling hebt voor het onderdeel bijzondere verrichtingen. Daarnaast kan het adviesformulier de doorslag geven wanneer de examinator twijfelt over de examenuitslag!
  • Uit onderzoek is gebleken dat de slagingskans voor het rijexamen met 20% kan toenemen door een tussentijdse toets!

Veel mensen denken dat ze een theorie-examen zonder moeite wel halen. Dit is niet de juiste instelling. Vaak zak je juist als je met dit idee het theorie-examen ingaat. Een gedegen voorbereiding en goede concentratie is belangrijk om voor het theorie-examen te slagen. Je moet veel hoofdstukken leren. Hierbij geldt: oefening baart kunst. Je kunt niet alles in één dag uit het hoofd leren. Neem hier ruim de tijd voor, het liefst enkele weken. Hoe vaker je de stof oefent en herhaalt, hoe beter het blijft hangen. De huiswerkbelasting van onze theoriecursus in Amsterdam is ongeveer 30 tot 40 uur.

Jouw rij-instructeur rijdt mee!

Je krijgt van ons altijd een vaste rij-instructeur tijdens de rijopleiding, waar jij je 100% comfortabel bij voelt. Deze rij-instructeur is hooggekwalificeerd, beschikt over veel ervaring, is vriendelijk en altijd aanspreekbaar. Daarnaast weten onze rij-instructeurs rustig te blijven in iedere verkeerssituatie. Dat geldt ook voor het drukke verkeer in Amsterdam. Dankzij deze goede begeleiding kun jij jouw rijvaardigheden perfectioneren, zodat je de tussentijdse toets haalt! Jouw rij-instructeur rijdt mee tijdens de ttt.

Wanneer plan je de toets in?

Je bepaalt samen met jouw rij-instructeur wanneer je de ttt inplant. Het advies van het CBR is om de toets na ongeveer driekwart van de rijopleiding af te leggen. Houdt er hierbij rekening mee dat de reserveringstijd 6 tot 8 weken is (afhankelijk van de locatie). Overleg daarom vroegtijdig met jouw rij-instructeur over het reserveren van de tussentijdse toets in Amsterdam.

Zij gingen jou Al voor

Wat neem je mee naar een ttt?

Eindelijk is het zover. Het moment van jouw tussentijdse toets in Amsterdam. Jouw rij-instructeur heeft je goed voorbereid en je bent er helemaal klaar voor. Toch zijn er nog wel een aantal dingen waar je aan moet denken, voordat je in de auto stapt. Je moet er namelijk voor zorgen dat je een geldig identiteitsbewijs mee hebt, een ingevuld zelfreflectieformulier en een uitgeprinte versie van de bevestiging van jouw reservering. Deze bevestiging krijg je per e-mail van het CBR. Stop al deze papieren bij je en je bent klaar om te gaan!

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer informatie over de tussentijdse toets? Neem bij vragen gerust contact op met Rijschool Amsterdam. Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken door te bellen naar 020-2389555 of te mailen via info@rijschoolamsterdam.nl. Wil jij je inschrijven bij onze rijschool? Dat kan ook door contact op te nemen of door ons inschrijfformulier in te vullen op de website.