Rijschool Amsterdam Centrum

De beste rijschool in Amsterdam centrum

Rijschool Amsterdam geeft al jarenlang rijlessen aan jong en oud in Amsterdam centrum. Vanaf een leeftijd van 16,5 jaar kun je bij ons beginnen met een rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat jij supersnel jouw rijbewijs haalt. Of het nu gaat om een scooterrijbewijs, motorrijbewijs of autorijbewijs. Met onze rijopleiding slaag je gegarandeerd! Het halen van een rijbewijs geeft je een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Auto kunnen rijden is een goede vaardigheid om te beheersen in praktische situaties. Je kunt vrienden meenemen om een dag erop uit te gaan of de kinderen ophalen van school. Ervaar zelf het plezier van het rijden en maak een afspraak bij onze rijschool in Amsterdam centrum.

Rijschool Amsterdam Centrum

Rijschool voor auto, motor en scooter

Wij zijn de beste rijschool in Amsterdam centrum. Zowel voor autorijlessen als voor motor- en scooterrijlessen. Naast dat wij hoge kwaliteit leveren, zijn wij ook nog eens betaalbaar. Door het aanbieden van betaalbare rijles pakketten, kunnen wij ook mensen met een beperkt budget aan hun rijbewijs helpen. Bij ons leg je niet alleen zo goedkoop mogelijk jouw rijexamen af, maar ook zo snel mogelijk! Doe jouw rijopleiding bij ons en je profiteert van:

 • Uitstekende lesauto’s
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Rijopleiding op maat
 • Hoog slagingspercentage
 • Ervaren rij-instructeurs
 • Vrouwvriendelijk

Praktijk- en theorielessen in Amsterdam

Wij bieden de mogelijkheid om scooterrijlessen, motorrijlessen of autorijlessen te volgen. Je kunt zelfs al vanaf 16 jaar bij ons beginnen met een rijopleiding voor een scooterrijbewijs! Voor onze autorijlessen geldt dat je bij ons zeker bent van elk type auto, zowel handmatig als automatisch. Naast dat onze rijschool praktijklessen in Amsterdam centrum aanbiedt, kun je bij ons ook theorielessen volgen. Wij geven zowel individuele, als klassikale theorielessen. Je kunt ze in het weekend volgen of ervoor kiezen om een dagcursus te doen. Dankzij de combinatie van theorie- en praktijklessen in onze rijles pakketten haal jij snel en voordelig jouw rijbewijs binnen.

Meest gekozen scooter

Basispakket++ Scooter praktijk

€ 445,-

 • CBR-praktijkexamen
 • Lesscooter + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Meest gekozen motor

Basispakket Motor praktijk

€ 1.121,50

 • Incl. AVB & AVD-examen
 • Lesmotor + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Meest gekozen auto

Starterpakket auto

€ 1.969,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Meest gekozen theorie

Dagcursus theorie

€ 150,-

 • Dagcursus + CBR-theorie-examen
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
 • Huiswerkpakket

Rijschool Amsterdam Centrum Rijbewijs

Rijden met een ervaren, hooggekwalificeerde rij-instructeur

Amsterdam centrum kan overweldigend zijn voor een beginnend bestuurder. Door het drukke verkeer lijkt Amsterdam een lastige plek om te rijden. Dit is echter niet het geval wanneer je een ervaren rij-instructeur naast je hebt. Onze rijschool beschikt over hooggekwalificeerde rij-instructeurs, die zelfs in het drukke verkeer van Amsterdam rustig weten te blijven. Het is belangrijk dat jij je 100% op jouw gemak voelt bij jouw rij-instructeur. Daarom krijg je van ons een vaste rij-instructeur, die je altijd vriendelijk zal benaderen. Een rij-instructeur is altijd aanspreekbaar. Wij zorgen voor een goede omgeving waarin jij jouw rijvaardigheden kunt perfectioneren. Doe een gratis proefles en kom erachter of onze rij-instructeur bij je past.

Gerichte rijopleiding bij rij- of faalangst

Naast de standaard pakketten die wij aanbieden, kunnen we ook een rijopleiding op maat samen stellen. Deze stemmen we volledig af op de kandidaat. Vind je het bijvoorbeeld eng om te rijden? Of ervaar je snel faalangst? Wij hebben een speciale, gerichte rijopleiding voor faal- en rijangst. Je volgt rijlessen in een prettige, ontspannen sfeer terwijl jouw vaste rij-instructeur je met een actieve persoonlijke benadering helpt. Je kunt helemaal jezelf zijn. Wij stellen een rijopleiding op maat samen op basis van jouw rijvaardigheid en inzicht. Aan de hand van een proefles geeft jouw rij-instructeur je hier deskundig advies over. Ervaar jij ook faal- of rijangst en wil je onze speciaal op maat gemaakte rijles volgen? Maak een afspraak bij onze rijschool voor een proefles en wij leren je rijden in Amsterdam centrum.

Rijschool Amsterdam centrum met hoog slagingspercentage

Door een rijopleiding te volgen bij onze rijschool in Amsterdam centrum haal jij niet alleen goedkoop, maar ook snel jouw rijbewijs. Wij richten onze rijlessen volledig examengericht in. Met een vaste rij-instructeur werken we per rijles dichter naar jouw rijexamen toe, zodat jij vol zelfvertrouwen slaagt. Ons slagingspercentage is niet voor niets zo hoog. Neem contact met ons op en start direct jouw rijopleiding. Binnen een mum van tijd rijd jij als zelfstandig bestuurder door Amsterdam!

Zij gingen jou Al voor

Start jouw rijopleiding in Amsterdam met een gratis proefles!

Bij Rijschool Amsterdam start je jouw rijopleiding altijd met een gratis proefles. Plan jouw proefles in door contact met ons op te nemen. Bel 020-2389555, mail naar info@rijschoolamsterdam.nl of vul ons inschrijfformulier op de website in. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij hopen je snel te zien tijdens een rijles bij onze rijschool in Amsterdam centrum!