Rijschool Amsterdam-Noord

Rijopleiding volgen bij een rijschool in Amsterdam-Noord

Wil jij een rijopleiding volgen bij een rijschool in Amsterdam-Noord? Rijschool Amsterdam richt zich op iedereen die supersnel een motorrijbewijs, scooterrijbewijs of autorijbewijs wil halen. Je kunt al vanaf 16,5 jarige leeftijd met rijles beginnen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het geven van rijles aan jong en oud. Wil jij ook de vaardigheid van het autorijden leren beheersen? Wil jij ook het gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en plezier ervaren door met een rijbewijs de weg op te kunnen? Start dan vandaag nog met een rijopleiding bij onze rijschool in Amsterdam-Noord!

Rijschool Amsterdam Noord

De beste rijschool van Amsterdam-Noord

Ben je op zoek naar de beste rijschool van Amsterdam-Noord? Dan moet je bij Rijschool Amsterdam zijn! Iedereen die in de omgeving van Amsterdam rijlessen voor de auto, motor of scooter wil volgen, kan bij ons terecht. Ook wanneer jouw budget beperkt is. Wij zijn kwalitatief, maar toch betaalbaar! Wij bieden betaalbare rijlespakketten aan, waarbij je ook in termijnen kunt betalen. Wil jij ook bij ons rijlessen volgen? Je profiteert dan van de volgende voordelen:

 • Uitstekende lesauto’s
 • Hoog slagingspercentage
 • Rijopleiding op maat
 • Vrouwvriendelijk
 • Ervaren rij-instructeurs
 • Ruim 20 jaar ervaring

Rijschool met praktijk en theorie

Je kunt bij ons een rijopleiding volgen voor de motor, auto of scooter. Voor iedereen die snel en efficiënt het rijbewijs wil halen in Amsterdam-Noord is onze rijopleiding geschikt. Met onze praktijklessen kun je in elk type auto leren rijden, zowel handmatig als automatisch. Daarnaast kun je bij onze rijschool ook theorielessen volgen. Dit kan individueel, maar ook klassikaal. Kies wat voor jou het beste werkt. Het is ook mogelijk om de theorielessen in het weekend te volgen of juist een dagcursus te doen. We bieden verschillende standaard pakketten aan waarin we praktijk en theorie combineren. Aan de hand van jouw eerste rijles bespreken we welk pakket het beste bij je past.

Meest gekozen scooter

Basispakket++ Scooter praktijk

€ 445,-

 • CBR-praktijkexamen
 • Lesscooter + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Meest gekozen motor

Basispakket Motor praktijk

€ 1.121,50

 • Incl. AVB & AVD-examen
 • Lesmotor + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Meest gekozen auto

Starterpakket auto

€ 1.969,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Meest gekozen theorie

Dagcursus theorie

€ 150,-

 • Dagcursus + CBR-theorie-examen
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
 • Huiswerkpakket

RIJSCHOOL AMSTERDAM NOORD rijbewijs halen

Rijlessen volgen van een vaste rij-instructeur

Het drukke verkeer in en rondom Amsterdam-Noord kan voor beginnende bestuurders lastig zijn. Dit is niet het geval wanneer je gaat rijden met de hooggekwalificeerde rij-instructeurs van onze rijschool. Zij blijven altijd rustig, zelfs in het drukke verkeer in Amsterdam. Daarnaast beschikken ze over veel ervaring en zijn ze altijd aanspreekbaar en vriendelijk. Je krijgt van ons een vaste rij-instructeur, die voor jou de best mogelijke omgeving biedt om jouw rijvaardigheden in te perfectioneren. Om snel jouw rijbewijs te kunnen halen, is het belangrijk dat jij je 100% comfortabel voelt bij een rij-instructeur. Volg daarom eerst een proefles bij ons om te ontdekken of onze rij-instructeur bij je past.

Rijopleiding op maat bij rij- en/of faalangst

Bij onze rijschool kun je een rijopleiding op maat volgen. Deze rijopleiding wordt volledig afgestemd op jou. Aan de hand van een proefles geven we jou advies over jouw rijvaardigheid en inzicht. Op basis hiervan brengen we het vervolg van de rijopleiding in kaart. Vooral bij rij- en/of faalangst is onze rijopleiding op maat geschikt. Wij zorgen voor een prettige sfeer tijdens de rijlessen, terwijl wij je op een actieve en persoonlijke manier benaderen. Je kunt volledig jezelf zijn. Hierdoor willen wij jouw rij- of faalangst wegnemen. Wil jij ook een speciale rijopleiding volgen gericht op rij- en faalangst bij een rijschool in Amsterdam-Noord? Plan een proefles, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Snel jouw rijbewijs halen in Amsterdam-Noord?

Auto kunnen rijden is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Of je nu de kinderen van school moet ophalen of met vrienden een dag uit wilt. Het is in iedere situatie handig om een rijbewijs te hebben. Wij zijn erop gefocust dat jij snel en betaalbaar jouw rijbewijs binnen haalt. Daarom zijn onze rijlessen examengericht. Met jouw vaste rij-instructeur werk je naar het rijexamen toe. Vraag vandaag nog een proefles aan om zo snel mogelijk te kunnen beginnen met een rijopleiding bij onze rijschool. In omgeving Amsterdam-Noord hebben wij een hoog slagingspercentage. Het inplannen van een proefles is mogelijk door contact op te nemen of door ons inschrijfformulier op de website in te vullen. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Zij gingen jou Al voor

Starten met rijlessen in Amsterdam-Noord

Start direct met het volgen van rijlessen zodat jij zo spoedig mogelijk als zelfstandig bestuurder met jouw auto, motor of scooter de weg op kunt. Voor het aanvragen van een proefles, bij vragen of voor meer informatie over de mogelijkheden neem je gerust contact op met onze rijschool. In Amsterdam-Noord en omgeving staan wij voor je klaar. Je kunt ons bellen op 020-2389555 of een e-mail sturen via info@rijschoolamsterdam.nl.