Rijschool Amsterdam-West

Rijschool in omgeving Amsterdam-West

Voor iedereen die super snel een autorijbewijs, scooterrijbewijs of motorrijbewijs wil halen in Amsterdam-West is Rijschool Amsterdam geschikt. Al jarenlang geven wij rijles aan jong en oud. Ben jij 16,5 jaar of ouder? Dan kun je bij ons beginnen aan een rijopleiding. Door het halen van een rijbewijs, krijg je een gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid. Je kunt overal naar toe rijden, wanneer je maar wilt. Voor het plezier of voor praktische zaken, zoals uitjes of wanneer je de kinderen moet ophalen van school. Wil jij ook de vaardigheid van het autorijden beheersen? Begin direct met rijlessen bij onze rijschool in Amsterdam-West en wij zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs haalt!

Rijschool Amsterdam West

Waarom rijlessen bij Rijschool Amsterdam?

Voor de beste rijschool in Amsterdam-West, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons niet alleen rijlessen volgen voor de auto, maar ook voor de scooter of motor. Wij zijn in Amsterdam en omgeving actief en onze rijschool is geschikt voor iedereen. Ook voor mensen met een beperkt budget. Ben jij ook op zoek naar betaalbare rijlespakketten? Wij zijn betaalbaar en kwalitatief goed! Volg jouw rijopleiding bij ons, en je profiteert van de volgende voordelen:

 • Ervaren rij-instructeurs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Vrouwvriendelijk
 • Uitstekende lesauto’s
 • Rijopleiding op maat
 • Hoog slagingspercentage

De mogelijkheden bij onze rijschool

Wij bieden je de mogelijkheid om autorijles, motorrijles of scooterrijles te volgen. Wil jij snel en efficiënt jouw scooterrijbewijs halen? Volg dan scooterrijlessen bij Rijschool Amsterdam! Je kunt zelfs al vanaf 16 jaar beginnen met scooterrijles! Wil je toch liever jouw autorijbewijs halen? Bij onze rijschool kun je in elk type auto leren rijden. Wij bieden niet alleen rijlessen aan in schakelauto’s. Ook voor rijles in een automaat kun je bij ons terecht. Daarnaast kun je ook bij ons theorielessen volgen. Deze theorielessen zijn klassikaal of individueel. Ze zijn te volgen als dagcursus of in het weekend. Het is bij ons mogelijk om uit verschillende standaardpakketten te kiezen. We bespreken met je welk pakket het beste bij je past, zodat jij snel en voordelig jouw rijbewijs haalt. Je kunt bij ons betalen in termijnen.

Meest gekozen scooter

Basispakket++ Scooter praktijk

€ 445,-

 • CBR-praktijkexamen
 • Lesscooter + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Meest gekozen motor

Basispakket Motor praktijk

€ 1.121,50

 • Incl. AVB & AVD-examen
 • Lesmotor + helm
 • De rijles start in het CBR-examen gebied
 • 20 English possible

Meest gekozen auto

Starterpakket auto

€ 1.969,75

 • Ervaren rij-instructeur
 • Proefexamen
 • CBR-praktijkexamen
 • 20 English possible

Meest gekozen theorie

Dagcursus theorie

€ 150,-

 • Dagcursus + CBR-theorie-examen
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
 • Huiswerkpakket

RIJSCHOOL-AMSTERDAM-WEST

Rijlessen met een hooggekwalificeerde rij-instructeur

Amsterdam-West kan voor beginnende bestuurders een lastige plek zijn om te rijden. Dit hoeft echter zeker niet het geval te zijn. Bij ons volg je rijlessen met een hooggekwalificeerde rij-instructeur. De rij-instructeurs van onze rijschool beschikken over veel ervaring. Ze zijn communicatief sterk, vriendelijk en blijven altijd rustig. Zelfs in het drukke verkeer in en rondom Amsterdam! We streven ernaar om jou de best mogelijke omgeving te bieden, zodat jij jouw rijvaardigheden kunt perfectioneren. Daarom willen we dat jij je bij jouw rij-instructeur 100% comfortabel voelt. Vraag een gratis proefles aan en kom erachter of onze rij-instructeur bij je past!

Faalangst? Volg een rijopleiding op maat!

Sommige mensen hebben al enige ervaring met autorijden. Toch is dat voor de meeste mensen niet het geval wanneer ze beginnen met rijles. Sommige mensen ervaren juist rij- of faalangst. Heb jij hier ook last van? Dan kun je bij ons een speciale rijopleiding op maat volgen. Hierbij krijg je een actieve persoonlijke benadering in een prettige sfeer, zodat jij gewoon jezelf kunt zijn. Door een proefles aan te vragen, kan onze rij-instructeur je advies geven over jouw rijvaardigheid en inzicht. Hier stemmen we vervolgens de rijopleiding op af. Wil jij graag rijlessen volgen bij een rijschool in Amsterdam-West met gerichte rij-opleidingen voor faal- en rijangst? Maak een afspraak met ons voor jouw eerste rijles, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Rijschool in Amsterdam-West met hoog slagingspercentage

Wil jij ook eindelijk zelfstandig de weg op kunnen met een auto, motor of scooter? Onze rijschool in Amsterdam-West kent het hoogste slagingspercentage in de omgeving. Wij geven examengericht rijlessen, zodat jij snel en goedkoop jouw auto-, motor- of scooterrijbewijs haalt. Je krijg bij ons een vaste rij-instructeur, die met veel ervaring en op vriendelijke wijze samen met jou naar het examen toewerkt. Door een proefles te volgen ontdek je meteen of onze rij-instructeur bij je past. Het volgen van een proefles is geheel vrijblijvend. Schrijf je voor een proefles in via ons inschrijfformulier op de website of neem contact met ons op.

Zij gingen jou Al voor

Neem contact op voor een proefles

Wil je starten met een vrijblijvende proefles? Of ben je benieuwd of wij ook in jouw omgeving actief zijn? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We zijn zowel telefonisch, als per e-mail te bereiken. Bel naar 020-2389555 of mail ons op info@rijschoolamsterdam.nl.